Zeer binnenkort een wijkschouw

Op een van de komende vrijdagen zal waarschijnlijk een wijkschouw plaatsvinden. Dat betekent dat een aantal gemeenteambtenaren op bezoek komt in Vogeldorp en samen met bewoners een ronde loopt in het dorp om te kijken wat er verbeterd zou kunnen worden.

Dit is de uitkomst van een gesprek dat Verenigd Vogeldorp op 18 maart had met stadsdeel Noord/de gemeente naar aanleiding van de bewonersenquete. Een verslag van dat gesprek, opgesteld door de gemeente, is hier terug te vinden.

Iedere Vogeldorper is welkom om aan te sluiten. Houd de site en Facebook in de gaten voor de datum. Waarschijnlijk wordt het 10:00 uur verzamelen bij het museum.

Welke onderwerpen komen waarschijnlijk aan bod tijdens de schouw? Fietsparkeerplekken, hard rijdend verkeer en 30 km zone, het groen in het dorp, zwerfafval, hondenpoep, speeltoestellen, geluid- en stankoverlast van bedrijvigheid in de omgeving enz. enz.

Als u suggesties heeft voor deze of andere onderwerpen, laat dat dan weten onderaan dit bericht, via Facebook, of door aan te sluiten bij de schouw.

Het voornemen is om aansluitend aan de schouw als bewoners onderling overleg te hebben, bij wijze van algemene ledenvergadering.

De jaarlijkse wijkschouw - Wijkplatform Zeebuurt

Ook interessant: